College Hostels oldalak
College Hostels Kossuth Lajos KollégiumokAuguszta HostelCampus Hostels

Szolgáltatások

Az OEC West és Medikus Hostel számos szolgáltatással igyekszik biztosítani a vendégek és a hallgatók kényelmes és nyugodt pihenését. A szolgáltatások egy részét a szolgáltatók által közzétett árlista alapján lehet igénybe venni.

Az OEC West épületszárny alagsorában működik a Zing Koreai Étterem, a Medikus szárny földszintjén, a recepció mellett pedig egy kávézó található.

Az OEC West szárny alagsorában mosoda üzemel, amelyet 600 Ft-os áron lehet alkalmanként használni. A központi széf bérleti díja havonta 3.500 Ft.
A hostel szomszédságában lévő műfüves sportpálya előzetes egyeztetés során bérelhető.

!NFO

A szolgáltatások egy részét
a helyszínen közzétett árlista alapján lehet igénybe venni.

Díjtalan szolgáltatások:

  • Minden szobában ingyenes internetcsatlakozási lehetőség érhető el. A hostelben minikönyvtár és gyereksarok található. A recepción sportszerek is kölcsönözhetőek.
  • Szállóvendégeink ingyenesen használhatják a zárt kerékpártárolónkat és a parkolóinkat. Szállóvendégeink részére díjmentesen kerékpárok kölcsönözhetők. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy az Egyetemi Klinikák területén fizetős parkoló működik. A díjtalan parkolás érdekében kérjük, hogy a bejáratnál kapott belépőszelvényt érkezéskor érvényesítsék a recepción!
  • Az OEC West Hostel mindkét épületszárnya akadálymentes.

Elérhetőségek

Útvonal tervezése: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98. Hívjon minket: +36 (52) 532 348
© 2019 Minden jog fenntartva!
Üzemeltető cégek:
OEC West Hostel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
Medikus Hostel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...