Regisztráció / Belépés diákoknak class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letsoh!pont!sukidem">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letsoh!pont!sukidem4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
FőoldalHírekSzabadidős céllal érkező vendégeket is várjuk Hostelünkben.

Szabadidős céllal érkező vendégeket is várjuk Hostelünkben.

2021. május 1. Írta: Szücs Imre

Mai naptól szabadidős vendégeket is fogadunk.

Szabadidős céllal érkező vendégeket is várjuk Hostelünkben.Kedves Vendégeink!
 
A kormány döntése értelmében a négy milliomodik oltott után a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fázisába lépünk. Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem csak üzleti, gazdasági, és oktatási célból érkezőket fogadhatjuk, de örömünkre szolgál hogy, mostantól a szabadidős céllal érkező vendégeket is köszönthetjük Hostelünkben bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Hostelünket továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, melyről érkezéskor továbbra is nyilatkozniuk szükséges.

Hostelünk teljes területén a szájmaszk viselése továbbra is kötelező a vendégeinknek.

Szabadidős vendégeink érkezésekor a recepciós ellenőrzi a bejelentkező személy védettségi igazolványát, és amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését megtagadhatja.

Fontos információ továbbá, hogy csak a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, nem.
 
A bejelentkezés során a vendégektől a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatását külön is kérjük, de az igazolványon szereplő adatokat nem rögzítjük, s a védettségi igazolványt sem fénymásoljuk le. Kizárólag ellenőrzés céljából kérjük ezeket vendégeink részéről.
 
A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
 
A védettségi igazolvány meglétének ellenőrzése Hostel üzemeltetőjének a feladata. A szabályok betartását a rendőrség ellenőrzi, ezért kérjük Kedves Vendégeinket segítsék kollégáink munkáját ebben.
 
Természetesen ezentúl is fokozottan figyelünk Hostelünkben a higiénés szabályok betartására.
 
Várjuk szeretettel Kedves Vendégeinket.
© 2021 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  OEC West Hostel Zrt.
4032 Debrecen, Móricz Zsigmond út 22.
Medikus Hostel Zrt. 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond út 22.
készítette:WebDeb.hu