Regisztráció / Belépés diákoknak class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letsoh!pont!sukidem">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letsoh!pont!sukidem4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
FőoldalHírekEgészségben és biztonságban nálunk

Egészségben és biztonságban nálunk

2020. október 1. Írta: Vágó Mercédesz

Sportolási lehetőségekkel, tiszta környezetben várjuk vendégeinket

Egészségben és biztonságban nálunkAz OEC West és a Medikus Hostel a Nagyerdőn, a város zöldövezetében helyezkedik el, így nálunk nyugodt körülmények között pihenheti ki a stresszes hétköznapok fáradalmait. A levegő friss, a környezet fás, parkos. Néhány perces sétával könnyen elérhető a Nagyerdei Park és a Békás-tó, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a Termálfürdő, a Nagyerdei Stadion mellett található látványos Ködszínház, az Állatkert vagy a Botanikus Kert. Akár biciklis kirándulást is tervezhet, hiszen hostelünkben kerékpár is kölcsönözhető.

Közös tereink rendkívül tágasak, nincs zsúfoltság, a vendégek és a személyzet minden esetben biztonságos távolságot tarthat. Kollégáink maszkban fogadják a vendégeket. Annak ellenére, hogy nem látszik az arcuk, vendégeink biztosak lehetnek benne, hogy a széles mosoly garantált a köszönés mellé.

Nagy figyelmet fordítunk a higiéniás szabályok maximális betartására és a folyamatos fertőtlenítésre, de vendégeink igény szerint plusz takarítást is kérhetnek. Nálunk mindig első helyen szerepelt a tisztaság, és büszkék vagyunk rá, hogy ezt vendégeink is így látják! A különböző szállásfoglalási oldalakon vendégeink hotelünk értékelésekor rendre kiemelik, hogy szobáink ragyogóan tiszták.
 
Fontos számunkra, hogy Ön is biztonságban és kényelemben érezze magát nálunk!
 
A COVID Kézikönyvünket a felső menüsorból érheti el.
 
© 2020 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  OEC West Hostel Zrt.
4028-Debrecen, Kassai u. 26.
Medikus Hostel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu